AGAR Formació - FORMACIÓ ADAPTADA I PERSONALITZADA PER AL TEU EQUIP
CREIEM QUE LA FORMACIÓ ÉS LA CLAU PER L’ÈXIT DE LA TEVA EMPRESA.
Impartim formació en diferents matèries, fem una formació adaptada, dirigida i motivadora.
Som un Equip format i amb vocació de formació.

GESTIÓ DE CUINA EN COL·LECTIVITATS
Descripció: Curs on s’explica com fer una bona gestió i planificació de la cuina, tocant tots els aspectes possible per tal de tenir el control, gestió de l’oferta gastronòmica, de la producció, de la seguretat alimentaria, dels costos, dels al·lèrgens, dels recursos humans.
Durada: 8 hores
A qui va dirigit: Dirigit a gerents i caps o responsables de partides.

GESTIÓ DE NEGOCI EN RESTAURACIÓ
Descripció: Previsió de ventes, control pressupostari, control mes a mes, tresoreria, control de compres, “food cost” i “prime cost”, gestió de personal, formació i motivació. Implementació de quadre de comandament.
Durada: 8 hores
A qui va dirigit: Dirigit a Gerents i caps o responsables de partides. A emprenedors..

DISSENY OFERTA GASTRONÒMICA I PRESENTACIÓ DE PLATS
Descripció: Disseny de menús, tipus d’àpats (esmorzars, lunch, Estacionalitat, recerca de producte...) Presentacions i emplatats, buffets , shoowcooking
Durada: Niell I: 8 hores Nivell II: 8 hores
A qui va dirigit: A centres de col·lectivitats que vulguin modernitzar la seva cuina amb uns criteris de cuina més actualitzats i saludables

INNOVACIONS GASTRONÒMIQUES
Descripció: Cuina al buit, cocció a tª controlada, cruixents, gelatines, espumes, fregits al forn, olis i vinagretes...
Durada: 8 hores
A qui va dirigit: Per aquella gent que vulgui innovar, aprendre nous conceptes, noves tècniques i així poder aplicar a la seva oferta gastronòmica.

ENVASAT I CUINA AL BUIT
Descripció: Introducció a la cuina al buit, procediments, metodologia, tècnica, maquinària i utensilis.
Durada: 8 hores
A qui va dirigit: Cap de cuina o ajudant de cuina avançats, que parteixin d’una base
Cal màquina de buit, abatedor de temperatura i forn de convecció..

CUINA ADAPTADA
Descripció: Es treballen receptes adaptades, des de millores en el triturat, dietes per diabètics, sense al·lèrgens, baixes en greix
Durada: 8 hores
A qui va dirigit: Per cuiners i ajudant de cuina , per poder tenir una base i aplicar-ho en el seu dia a dia

NUTRICIÓ I DIETÈTICA APLICADA A LA CUINA
Descripció: Curs teòric pràctic on s’explicaran les bases de la cuina saludable , així aprendrem que una cuina gustosa també pot ser saludable. Descobrirem nous ingredients i noves coccions menys agressives i per tant més nutritives.
Durada: 8 hores
A qui va dirigit: A persones que estiguin o vulguin sensibilitzar-se amb una cuina més sana i així millorar la qualitat dels àpats que es preparen..
Per aquella gent que realment pensi que som el que mengem.

ALIMENTACIÓ I CUINA SEGONS LES ETAPES DE LA VIDA
Descripció: Curs de cuina teòrica-pràctic on es planificarà una alimentació adient a les necessitats de persones segons les diferents etapes de la vida i segons les seves necessitats .
Durada: 8 hores
A qui va dirigit: Dirigit a Particulars i professionals que es dediquin a cuinar per a persones de la tercera edat. Tan en restauració comercial com de col·lectivitats.

HIGIENE I MANIPULACIÓ D’ALIMENTS
Descripció: Seguretat alimentària, TIA, seguretat en productes processats, lectura i comprensió dels ingredients d’un aliments, normes bàsiques d’higiene...
Durada: 4 hores
A qui va dirigit: Dirigit a persones que manipulin directa o indirectament aliments.

AL·LÈRGENS I INTOLERÀCIES ALIMENTÀRIES
Descripció: Degut al RD 1169/ 2011 que ha entrat en vigor a partir del passat 13 de 2014 tots els operadors alimentaris han d’informar al consumidor final en matèria de substàncies susceptible de al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
Durada: 4 hores
A qui va dirigit: Dirigit a persones que manipulin o venguin directa o indirectament aliments a granel o al detall (no envasats)

ESCANDALLS I GESTIÓ DE COSTOS
Descripció: Anàlisi de oferta gastronòmica, food cost, escandalls, fitxa tècnica,
Informatització de la gestió a cuina
Durada: 8 hores
A qui va dirigit: Dirigit a caps de cuina i ajudants avançats, gerents de bar, restaurants o hotels.

CURS DE COSTOS EN ALIMENTS I BEGUDES
Descripció: LA GESTIÓ COM A EINA D’INNOVACIÓ, EINES D’ANALISIS I CONTROL: Eines bàsiques de gestió , el quadre de comandament, gestió de compres, fixació del preu de venda, gestió de vendes, els costos en confecció de menús, cartes, càterings...
Durada: 8 hores
A qui va dirigit: Dirigit a responsable de partida, cap de cuina, cap de food & beverage, direcció d’hotels.

CUINA TEMÀTICA
CUINA JAPONESA, CUINA VEGETERIANA, BUFFETS, PASTISSERIA...
Descripció: Cursos de cuina temàtics on es farà una introducció al tema
Durada: 4 hores
A qui va dirigit: Per amateurs o professional que vulguin aprendre algun tipus de cuina diferent a la tradicional