top of page

AGAR Formació - FORMACIÓ ADAPTADA I PERSONALITZADA PER AL TEU EQUIP

CREIEM QUE LA FORMACIÓ ÉS LA CLAU PER L’ÈXIT DE LA TEVA EMPRESA.

Impartim formació en diferents matèries, fem una formació adaptada, dirigida i motivadora.

Som un Equip format i amb vocació de formació.

shutterstock_389091034-1.1.jpg

GESTIÓ DE CUINA EN COL·LECTIVITATS

Descripció: Curs on s’explica com fer una bona gestió i planificació de la cuina, tocant tots els aspectes possible per tal de tenir el control, gestió de l’oferta gastronòmica, de la producció, de la seguretat alimentaria, dels costos, dels al·lèrgens, dels recursos humans.

Durada: 8 hores

A qui va dirigit: Dirigit a gerents i caps o  responsables de partides.

business-collection-psd-mockup-iphone6-1

GESTIÓ DE NEGOCI EN RESTAURACIÓ

Descripció: Previsió de ventes, control pressupostari, control mes a mes, tresoreria, control de compres,  “food cost” i “prime cost”, gestió de personal, formació i motivació. Implementació de quadre de comandament.

Durada: 8 hores

A qui va dirigit: Dirigit a Gerents i caps o  responsables de partides. A emprenedors..

shutterstock_471520562.1.jpg

DISSENY OFERTA GASTRONÒMICA I PRESENTACIÓ DE PLATS

Descripció: Disseny de menús, tipus d’àpats (esmorzars, lunch, Estacionalitat, recerca de producte...) Presentacions i emplatats, buffets , shoowcooking

Durada: Niell I: 8 hores Nivell II: 8 hores

A qui va dirigit: A centres de col·lectivitats que vulguin modernitzar la seva cuina amb uns criteris de cuina més actualitzats i saludables

Innovació-2.png

INNOVACIONS GASTRONÒMIQUES

Descripció: Cuina al buit, cocció a tª controlada, cruixents, gelatines, espumes, fregits al forn, olis i vinagretes...

Durada: 8 hores

A qui va dirigit: Per aquella gent que vulgui innovar, aprendre nous conceptes, noves tècniques i així poder aplicar a la seva oferta gastronòmica.

cuina-al-buit.png

ENVASAT I CUINA AL BUIT

Descripció: Introducció a la cuina al buit, procediments, metodologia, tècnica, maquinària i utensilis. 

Durada: 8 hores

A qui va dirigit: Cap de cuina o ajudant de cuina avançats, que parteixin d’una base

Cal màquina de buit, abatedor de temperatura i forn de convecció..

TEXTURITZAT.jpg

CUINA ADAPTADA

Descripció: Es treballen receptes adaptades, des de millores en el triturat, dietes per diabètics, sense al·lèrgens, baixes en greix

Durada: 8 hores

A qui va dirigit: Per cuiners i ajudant de cuina , per poder tenir una base i aplicar-ho en el seu dia a dia

DSC_0590-1024x746.jpg

NUTRICIÓ I DIETÈTICA APLICADA A LA CUINA

Descripció: Curs teòric pràctic on s’explicaran les bases de la cuina saludable , així aprendrem que una cuina gustosa també pot ser saludable. Descobrirem nous ingredients i noves coccions menys agressives i per tant més nutritives.

Durada: 8 hores

A qui va dirigit: A persones que estiguin o vulguin sensibilitzar-se amb una cuina més sana i així  millorar la qualitat dels àpats que es preparen..

Per aquella gent que realment pensi que som el que mengem.

NEN.jpg

ALIMENTACIÓ I CUINA SEGONS LES ETAPES DE LA VIDA

Descripció: Curs de cuina teòrica-pràctic on es planificarà una alimentació adient a les necessitats de  persones segons les diferents etapes de la vida i segons les seves necessitats . 

Durada: 8 hores

A qui va dirigit: Dirigit a  Particulars i professionals que es dediquin a cuinar per a persones de la tercera edat. Tan en restauració comercial com de col·lectivitats.

HIGIENE-I-MANIPULACIÓ.jpg

HIGIENE I MANIPULACIÓ D’ALIMENTS

Descripció: Seguretat alimentària, TIA,  seguretat en productes processats, lectura i comprensió dels ingredients d’un aliments, normes bàsiques d’higiene...

Durada: 4 hores

A qui va dirigit: Dirigit a persones que manipulin directa o indirectament aliments.

Agar-al·lèrgens-i-intoleràncies.jpg

AL·LÈRGENS  I INTOLERÀCIES ALIMENTÀRIES

Descripció: Degut al RD 1169/ 2011 que ha entrat en vigor a partir del passat  13 de 2014 tots els operadors  alimentaris han d’informar al consumidor final en matèria de substàncies susceptible de al·lèrgies i intoleràncies alimentàries

Durada: 4 hores

A qui va dirigit: Dirigit a persones que manipulin o venguin directa o indirectament aliments  a granel o al detall (no envasats)

Comida Knolling

ESCANDALLS I GESTIÓ DE COSTOS

Descripció: Anàlisi de oferta  gastronòmica,  food cost, escandalls, fitxa tècnica,

Informatització de la gestió a cuina

Durada: 8 hores

A qui va dirigit: Dirigit a caps de cuina i ajudants avançats, gerents de bar, restaurants o hotels.

FOOD-AND-BAVERD1.jpg

CURS DE COSTOS EN ALIMENTS I BEGUDES

Descripció: LA GESTIÓ COM A EINA D’INNOVACIÓ,  EINES D’ANALISIS I CONTROL:  Eines bàsiques de gestió , el quadre de comandament, gestió de compres, fixació del preu de venda, gestió de vendes, els costos en confecció de menús, cartes, càterings...

Durada: 8 hores

A qui va dirigit: Dirigit a responsable de partida, cap de cuina, cap de food & beverage, direcció d’hotels.

sushi-2370265_1920.jpg

CUINA TEMÀTICA

CUINA JAPONESA, CUINA VEGETERIANA, BUFFETS, PASTISSERIA...

Descripció: Cursos de cuina temàtics on es farà una introducció al tema

Durada: 4 hores

A qui va dirigit: Per amateurs o professional que vulguin aprendre algun tipus de cuina diferent a la tradicional

bottom of page