Residències, Escoles i Cuines Centrals
ASSESSORIA NUTRICIONAL
-
Revisió i Planificació del Menú Basal**
-
Confecció de Derivacions dietètiques, diabètica, baixa en greixos, disfàgia, hiperproteica...
-
Confecció de Receptes amb valoració nutricional
-
Assessorament Nutricional continuat.
**En base als criteris i recomenacions de AESAN y ACSA.


GESTIÓ DE CUINA
-
Implementació de Sistemes de treball a Cuina: organització de tasques, optimització de maquinàries i espais.
-
Gestió de la Producció per partides en base a la previsió de comensals.
-
Implementació d'Escandalls i Fitxes Tècniques amb una eina digital actualizable.
-
Planificació de Compres, estandarizació de proveïdors i productes.
-
Seguiment del Cost del Menú.
AUDITORIES I SEGUIMENT
Auditories completes per servei:
-
procediments de cuina
-
producció i elaboració
-
qualitat alimentària i nutricional
-
cumplimient del menú basal i dietes especials
-
control de gramatges per ració i temperatures
-
seguretat alimentària i appcc
-
operativa i gestió de cuina


FORMACIÓ
Podemo oferir-vos el coneixament que el teu equipo necessita. Una formació a mida amb el forta i duració que millo s'adapti a cada cas.
-
Alimentació i cuina en desnutrició i sarcopenia.
-
Tècniques de cuina texturizada per dietes amb disfàgia.
-
Innovació i millora en processos de cuina.
-
Cuina adaptada: al·lèrgies, vegana, sense gluten, sense lactosa...
-
Curs de manipulació i seguretat alimentària.
Aquests son alguns del nostres projectes en col·lectivitats






