AGAR Nutrició - MENÚS EQUILIBRATS?
La nutrició, la base de l’alimentació saludable.
Una dieta equilibrada és la clau per una bona salut. És essencial que els serveis alimentaris es basin en pautes d’alimentació equilibrada per a totes les edats i que donguin resposta a les diferents necessitats. T’assessorem en nutrició i dietètica de base mediterrània, tenint en compte l’estacionalitat i proximitat del producte.
AUDITORIA INICIAL
a. Estudi de l’oferta, l’espai físic, el personal, els
mètodes de treball... per identificar els pros i els
contres del model del servei actual.
b. Desenvolupament d’una estratègia específica
per assolir els objectius determinats.
CONFECCIÓ DE MENÚS
a. Disseny d'una pauta de menú anual adaptat a les necessitats del col·lectiu. Implantació de les rodes de menú setmanals.
b. Disseny de derivacions i valoracions nutricionals que s’adaptin a les diferents necessitats de l’usuari.
MANUAL
a. Confecció d’un manual amb el receptari de tots els plats que configuraran el menú establert prèviament i que facilitarà la seva implantació al dia a dia de l’organització.
b. Confecció d’un manual nutricional que contempli el marc nutricional establert prèvia- ment segons les necessitats del col·lectiu
SERVEIS ADDICIONALS
a. Servei de monitorització de l’estratègia.
b. Servei d’acompanyament.
c. Auditoria (control de qualitat)