top of page
CANLLISSA-54.jpg

Hotels, Restaurants
i Càmpings

_DSF2953.jpg

Disseny Oferta Gastronòmica

  • Revisió i redisseny del mapa de l’oferta

  • Creació de rodes de menú per temporades 

  • Elaboració de Manual de Receptes, amb Escandallo i Fitxa Tècnica de cada plat

  • Estandardització de proveïdors i productes, per a controlar el cost de matèria primera

Gestió de cuina i Digitalització

  • Implementació de sistemes de treball a cuina: organització de tasques, optimització de maquinària i espais...

  • Digitalització d’escandalls i fitxes tècniques amb eines actualitzables

  • Gestió de la producció per partides segons la previsió de comensals

  • Anàlisi de compres i estudi de proveïdors.

  • Seguiment del cost del menú

_DSF6052.jpg
_DSF2881.jpg

Assessorament en Gestió de Negoci

  • Diagnòstic de situació

  • Creació del Quadre de Comandament

  • Assessorament en gestió del negoci, estratègies de venda de serveis i allotjament

Auditories i Seguiment

  • Operativa i gestió de cuina

  • Producció i elaboració

  • Qualitat alimentària

  • Compliment de la recepta

  • Control de gramatges per ració i temperatures

  • Seguretat alimentària i appcc

  • Presentació de plats o disposició del bufet

  • Procediment de comandes i compres

_DSF6190.jpg
CANLLISSA-15.jpg

Formació

  • Formacions a l’equip en innovació, tècniques i millores de processos a cuina

  • Cursos de manipulació i seguretat alimentària

Aquests són alguns dels nostres projectes en aquest sector:

delfin%20verde_edited.png
Montjoi.png
images-2.jpeg
es-portal-hotel@2x.png
bottom of page