
Hotels, Restaurants
i Càmpings

Disseny Oferta Gastronòmica
-
Revisió i redisseny del mapa de l’oferta
-
Creació de rodes de menú per temporades
-
Elaboració de Manual de Receptes, amb Escandallo i Fitxa Tècnica de cada plat
-
Estandardització de proveïdors i productes, per a controlar el cost de matèria primera
Gestió de cuina i Digitalització
-
Implementació de sistemes de treball a cuina: organització de tasques, optimització de maquinària i espais...
-
Digitalització d’escandalls i fitxes tècniques amb eines actualitzables
-
Gestió de la producció per partides segons la previsió de comensals
-
Anàlisi de compres i estudi de proveïdors.
-
Seguiment del cost del menú


Assessorament en Gestió de Negoci
-
Diagnòstic de situació
-
Creació del Quadre de Comandament
-
Assessorament en gestió del negoci, estratègies de venda de serveis i allotjament
Auditories i Seguiment
-
Operativa i gestió de cuina
-
Producció i elaboració
-
Qualitat alimentària
-
Compliment de la recepta
-
Control de gramatges per ració i temperatures
-
Seguretat alimentària i appcc
-
Presentació de plats o disposició del bufet
-
Procediment de comandes i compres


Formació
-
Formacions a l’equip en innovació, tècniques i millores de processos a cuina
-
Cursos de manipulació i seguretat alimentària
Aquests són alguns dels nostres projectes en aquest sector:








