top of page
Kit Digital
Qui som
Sectors
Residències, Escoles i Cuines Centrals
Hotels, Restaurants, Càmpings i Càtering
Carnisseries, Peixateries i Obradors
Indústria Alimentària
Contacte
AGAR LAB
Publicacions
Use tab to navigate through the menu items.
All Posts
Receptes
Innovació a la cuina
Alimentació Adaptada
Gestió de cuines
Malbaratament Alimentari
Nutrició
Cerca
📘Nou Reial decret sobre alimentació escolar: cap a menjadors més saludables i sostenibles.
Paula Cortés
Jul 30
📘Llei contra el Malbaratament Alimentari: Resum pràctic
Ines Garcia Ariza
Jul 30
Alimentació en les persones amb TEA
Paula Cortés
Apr 11
5 grandes cambios que la digitalización traerá a tu cocina de colectividad y una ventaja que no esperabas
Ines Garcia Ariza
Mar 26
Beneficios de la dieta texturizada en los colegios para niños con parálisis cerebral y disfagia
Ines Garcia Ariza
Mar 26
De basculantes a algoritmos: cómo la IA está cocinando una revolución en colectividades
Inés García Ariza
Aug 30, 2023
RECEPTA DE MANDONGUILLES DE LEGUM AMB PASTA INTEGRAL I BOLONYESA VEGETAL
Paula Cortés
Feb 10, 2021
Recepta Sorbet de meló amb alfàbrega, llima, flors i dauets de gingebre
Paula Cortés
Jul 31, 2020
Recepta de préssec amb Cremós de Iogurt, fruita i flors de temporada amb granisat de menta.
AGAR Assessorament Alimentari
Jul 3, 2020
Aprèn a identificar els teus plats
AGAR Assessorament Alimentari
Jun 11, 2020
bottom of page