
Residències, Escoles
i Cuines Centrals
Assessorament Nutricional
-
Signatura de menús per nutricionista col·legiat
-
Revisió i planificació del Menú Basal**
-
Confecció de derivacions dietètiques: diabètica, baixa en greixos, disfàgia, hiperproteica...
-
Elaboració de receptes amb valors nutricionals
-
Servei de nutricionista extern
* Basat en els criteris i recomanacions d’AESAN i ACSA


Gestió de Cuina i Digitalització
-
Estandardització de sistemes de treball a cuina: organització de tasques, optimització de maquinària i espais...
-
Digitalització d’escandalls i fitxes tècniques amb una eina actualitzable
-
Gestió de la producció segons la previsió de comensals
-
Planificació de compres, estandardització de proveïdors i productes
-
Seguiment del cost del menú
Auditories i seguiment
• Procediments de cuina
• Producció i elaboració
• Qualitat alimentària i nutricional
• Compliment del menú basal i dietes especials
• Control de gramatges per ració i temperatures
• Seguretat alimentària i APPCC
• Operativa i gestió de cuina


Formació
Podem oferir al teu equip el coneixement que necessita.
Formació a mida amb el format i la durada que millor s’adapten a cada cas:
• Alimentació i cuina en desnutrició i sarcopènia
• Tècniques de cuina texturitzada per a dietes amb disfàgia
• Innovació i millora dels processos a cuina
• Cuina adaptada: al·lèrgies, vegana, sense gluten, sense lactosa...
• Curs de manipulació i seguretat alimentària
Aquests són alguns dels nostres projectes en aquest sector:




