UN EQUIP
AGAR neix amb una clara vocació de servei enfocada al treball dinàmic i resolutiu.
Creada per dos apassionats del món de l’alimentació:

La Sílvia...És una cuinera dinàmica i resolutiva. Des de molt jove té una àmplia experiència en gestió de cuines i d’equips humans. Amant de la cuina de proximitat sense sofisticacions, amant del producte sense maquillatge, autèntic i natural com ella mateixa. Incansable, amable i sincera.

En Xavier...És un professional del món de l’alimentació, de la gestió en restauració, del control de costos i de la nutrició. Un expert en diferents camps lligats pel mateix fil conductor. Una persona molt propera que sap transmetre l’entusiasme i la il·lusió de fer les coses ben fetes. Treballador, honest, didàctic i entregat.

La Carmeta....És cuinera i artista. Amb un llarg recorregut dins de les cuines és creativa i molt propera.
En els última anys a desenvolupat la seva part més artística convertint-se en una gran pintora.
Seus són els dibuixos del nostre equip.

La Paula...És dietista i continua formant-se en el grau superior de nutrició per poder aportar molt més.
És la benjamina de l'equip, molt sincera, amiga dels seus amics i extremadament responsable.

En Xavi...És un cuiner excepcional. Format amb els grans del nostre país. Inquiet i viu, no deixa d'aprendre i avançar a gran velocitat en el món de la gestió.
Gran persona per dins i per fora.

En Miquel...És consultor estratègic i formador amb molts anys d'experiència i el nostre gran suport en tecnologia.
Molt actiu, despert i un bon coach per nosaltres.

L'Eva...És enginyera agroalimentària i col·laboradora del nostre equip, desenvolupant temes de seguretat alimentària.
Metòdica, ordenada i perfeccionista.
El punt de seny, calma i prudència que necessita l'equip.