El teu negoci es molt important
També per nosaltres.
AGAR neix el 2012, fruit d'una visió comuna de dos apassionats del món de l'alimentació
Treballem dur dia a dia per aportar solucions en diferents camps; com l'alimentació, la dietètica i nutrició, la seguretat alimentaria, la cuina i la restauració.
Us oferim Assessorament , Formació i Gestió per tal que pugueu millorar i optimitzar el vostre negoci.
UN EQUIP
QUI ES QUI A AGAR
La Sílvia...És una cuinera dinàmica i resolutiva. Des de molt jove té una àmplia experiència en gestió de cuines i d’equips humans. Amant de la cuina de proximitat sense sofisticacions, amant del producte sense maquillatge, autèntic i natural com ella mateixa. Incansable, amable i sincera.
En Xavier...És un professional del món de l’alimentació, de la gestió en restauració, del control de costos i de la nutrició. Un expert en diferents camps lligats pel mateix fil conductor. Una persona molt propera que sap transmetre l’entusiasme i la il·lusió de fer les coses ben fetes. Treballador, honest, didàctic i entregat.
La Carmeta....És cuinera i artista. Amb un llarg recorregut dins de les cuines és creativa i molt propera.
En els última anys ha desenvolupat la seva part més artística convertint-se en una gran pintora.
La Paula...És dietista i continua formant-se en el grau superior de nutrició per poder aportar molt més.
És la benjamina de l'equip, molt sincera, amiga dels seus amics i extremadament responsable.
En Xavi...És un cuiner excepcional. Format amb els grans del nostre país. Inquiet i viu, no deixa d'aprendre i avançar a gran velocitat en el món de la gestió.
Gran persona per dins i per fora.
L'Inés, experta en restauració i hoteleria, una gran profesional, ordenada, metódica, treballadora i honest.a
Aporta a l'equip grans dosis de paciència i equilibri.
Tot i estar lluny de nosaltres és una gran peça dins l'equip.
L'Eva...És enginyera agroalimentària i col·laboradora del nostre equip, desenvolupant temes de seguretat alimentària.
Metòdica, ordenada i perfeccionista.
El punt de seny, calma i prudència que necessita l'equip.
Compromesos amb cada projecte
i amb tot el demés
Aquest és el nostre Decàleg de Sostenibilitat:
-
Promovem la cuina de proximitat i Km.0
-
Impulsem l'alimentació saludable i conscient en tots els àmbits de la nostra activitat.
-
Implantem eines per evitar el malbaratament alimentari
-
Dissenyem els nostres menús amb verdura, fruites i peix de temporada
-
Busquem estratègies per reduir la despesa energètica.
-
En esdeveniment, substituïm els materials d'un sol ús per reutilitzables o biodegradables.
-
Fomentem la reducció de plàstics i el reciclatge de residus en cada projecte.
-
Part de l'equip utilitza vehicles híbrids i optimitzem els desplaçaments, amb reunions en línia sempre que sigui possible.
-
Busquem la millor constant mitjançant la innovació i formació del nostre equip.
-
Som un equip.