top of page
1.Sector Residencias.jpg

Residències, Escoles
i Cuines Centrals

Assessorament Nutricional 

  • Signatura de menús per nutricionista col·legiat

  • Revisió i planificació del Menú Basal**

  • Confecció de derivacions dietètiques: diabètica, baixa en greixos, disfàgia, hiperproteica...

  • Elaboració de receptes amb valors nutricionals

  • Servei de nutricionista extern

* Basat en els criteris i recomanacions d’AESAN i ACSA

_DSF2903.jpg
_DSF6052.jpg

Gestió de Cuina i Digitalització 

  • Estandardització de sistemes de treball a cuina: organització de tasques, optimització de maquinària i espais...

  • Digitalització d’escandalls i fitxes tècniques amb una eina actualitzable

  • Gestió de la producció segons la previsió de comensals

  • Planificació de compres, estandardització de proveïdors i productes

  • Seguiment del cost del menú

Auditories i seguiment

Procediments de cuina
• Producció i elaboració
Qualitat alimentària i nutricional
Compliment del menú basal i dietes especials
Control de gramatges per ració i temperatures
Seguretat alimentària i APPCC
• Operativa i gestió de cuina

_DSF2978.jpg
_DSF5415.jpg

Formació

Podem oferir al teu equip el coneixement que necessita.

Formació a mida amb el format i la durada que millor s’adapten a cada cas: 

• Alimentació i cuina en desnutrició i sarcopènia
• Tècniques de cuina texturitzada per a dietes amb disfàgia
• Innovació i millora dels processos a cuina
Cuina adaptada: al·lèrgies, vegana, sense gluten, sense lactosa...
• Curs de manipulació i seguretat alimentària

Aquests són alguns dels nostres projectes en aquest sector:

bottom of page