top of page

Hotels, Restaurants, Càmpings i Càterings d'Esdeveniments

DISSENY OFERTA GASTRONÒMICA

  • Revisió i Redisseny de l'Oferta Gastronòmica

  • Creació de Rodes de Menú per temporades

  • Elaboració de Manual de Receptes, amb Escandallo i Fitxa Tècnica de cada plat

  • Estandardització de proveïdors i productes, per a controlar el cost de matèria primera

2.1 oferta gastron..jpg
pexels-kampus-production-8629042.jpg

GESTIÓ DE CUINA

  • Implementació d' Escandalls i Fitxes Tècniques amb una eina digital actualitzable.

  • Implementació de Sistemes de treball en Cuina: organització de tasques, optimització de maquinàries i espais.

  • Gestió de la Producció per partides sobre la base de previsió de comensals.
    Planificació de Compres

  • Seguiment del Cost de Menú.

GESTIÓ DE NEGOCI, ASSESSORIA I FORMACIÓ

  • Diagnòstic de situació

  • Creació i implantació de Quadre de Comandament

  • Assessorament en gestió de negoci, venda de serveis i allotjament

  • Formacions a l'equip en innovació, tècniques i millora dels processos en cuina

  • Cursos de manipulació i seguretat alimentària

pexels-lukas-590022.jpg
2.4. auditorias y seguimiento.jpeg

AUDITORIES I SEGUIMENT

Auditories completes per servei:

  • operativa i gestió de cuina

  • producció i elaboració

  • qualitat alimentària

  • compliment de la recepta

  • control de gramatges per ració i temperatures

  • seguretat alimentària i appcc

  • presentació de plats o disposició del bufet

  • procediment de comandes i compres

Aquests són alguns dels nostres projectes en aquest sector:

Brava hotels.png
delfin verde.png
cala montjoi.jpg
caçadors.png
es porta.png
unio empresari.png
bottom of page