Hotels, Restaurants, Càmpings i Càterings d'Esdeveniments
DISSENY OFERTA GASTRONÒMICA
-
Revisió i Redisseny de l'Oferta Gastronòmica
-
Creació de Rodes de Menú per temporades
-
Elaboració de Manual de Receptes, amb Escandallo i Fitxa Tècnica de cada plat
-
Estandardització de proveïdors i productes, per a controlar el cost de matèria primera
GESTIÓ DE CUINA
-
Implementació d' Escandalls i Fitxes Tècniques amb una eina digital actualitzable.
-
Implementació de Sistemes de treball en Cuina: organització de tasques, optimització de maquinàries i espais.
-
Gestió de la Producció per partides sobre la base de previsió de comensals.
Planificació de Compres -
Seguiment del Cost de Menú.
GESTIÓ DE NEGOCI, ASSESSORIA I FORMACIÓ
-
Diagnòstic de situació
-
Creació i implantació de Quadre de Comandament
-
Assessorament en gestió de negoci, venda de serveis i allotjament
-
Formacions a l'equip en innovació, tècniques i millora dels processos en cuina
-
Cursos de manipulació i seguretat alimentària
AUDITORIES I SEGUIMENT
Auditories completes per servei:
-
operativa i gestió de cuina
-
producció i elaboració
-
qualitat alimentària
-
compliment de la recepta
-
control de gramatges per ració i temperatures
-
seguretat alimentària i appcc
-
presentació de plats o disposició del bufet
-
procediment de comandes i compres