Residències, Escoles i Cuines Centrals
ASSESSORIA NUTRICIONAL
-
Revisió i Planificació del Menú Basal**
-
Confecció de Derivacions dietètiques, diabètica, baixa en greixos, disfàgia, hiperproteica...
-
Confecció de Receptes amb valoració nutricional
-
Assessorament Nutricional continuat.
**En base als criteris i recomenacions de AESAN y ACSA.
GESTIÓ DE CUINA
-
Implementació de Sistemes de treball en Cuina: organització de tasques, optimització de maquinàries i espais.
-
Gestió de la Producció per partides sobre la base de la previsió de comensals.
-
Implementació d'escandalls i Fitxes Tècniques amb una eina digital actualitzable.
-
Planificació de Compres, estandardització de proveïdors i productes.
-
Seguiment del Cost de Menú.
AUDITORIES I SEGUIMENT
Auditories completes per servei:
-
procediments de cuina
-
producció i elaboració
-
qualitat alimentària i nutricional
-
compliment del menú basal i dietes especials
-
control de gramatges per ració i temperatures
-
seguretat alimentària i appcc
-
operativa i gestió de cuina
FORMACIÓ
Podem oferir-vos el coneixement que el teu equip necessita. Una formació a mesura amb el format i durada que millor s'adapta a cada cas:
-
Alimentació i cuina en desnutrició i sarcopènia
-
Tècniques de cuina texturada per a dieta amb disfàgia
-
Innovació i millora dels processos en cuina
-
Cuina adaptada: al·lèrgies, vegana, sense gluten, sense lactosa...
-
Curs de manipulació i seguretat alimentària