top of page

Residències, Escoles i Cuines Centrals

ASSESSORIA NUTRICIONAL

  • Revisió i Planificació del Menú Basal**

  • Confecció de Derivacions dietètiques, diabètica, baixa en greixos, disfàgia, hiperproteica...

  • Confecció de Receptes amb valoració nutricional

  • Assessorament Nutricional continuat.

 

**En base als criteris i recomenacions de AESAN y ACSA.

1.1.Asesoría Nutricional.jpg
1.2.Gestión de Cocina.jpg

GESTIÓ DE CUINA

  • Implementació de Sistemes de treball en Cuina: organització de tasques, optimització de maquinàries i espais.

  • Gestió de la Producció per partides sobre la base de la previsió de comensals.

  • Implementació d'escandalls i Fitxes Tècniques amb una eina digital actualitzable.

  • Planificació de Compres, estandardització de proveïdors i productes.

  • Seguiment del Cost de Menú.

AUDITORIES I SEGUIMENT

Auditories completes per servei:

  • procediments de cuina

  • producció i elaboració

  • qualitat alimentària i nutricional

  • compliment del menú basal i dietes especials

  • control de gramatges per ració i temperatures

  • seguretat alimentària i appcc

  • operativa i gestió de cuina

1.3.Auditorías y Seguimiento.jpg
plato.png

FORMACIÓ

Podem oferir-vos el coneixement que el teu equip necessita. Una formació a mesura amb el format i durada que millor s'adapta a cada cas:

  • Alimentació i cuina en desnutrició i sarcopènia

  • Tècniques de cuina texturada per a dieta amb disfàgia

  • Innovació i millora dels processos en cuina

  • Cuina adaptada: al·lèrgies, vegana, sense gluten, sense lactosa...

  • Curs de manipulació i seguretat alimentària

Aquests son alguns del nostres projectes:

logo qualia.gif
Logo Diputació_de_Barcelona.png
logo campos estela.png
Siresa.png
Somriu.png
Logo-aspace-bizkaia.png
bottom of page