top of page

AGAR és una assessoria alimentària que engloba els camps de l’alimentació en totes les seves vessants. Els nostres serveis inclouen l’assessorament, la formació i la gestió en alimentació, cuina i restauració, amb una filosofia basada en criteris de respecte, confiança i responsabilitat. AGAR neix amb una clara vocació de servei enfocada al treball dinàmic i resolutiu.

Som professionals emprenedors especialitzats en el món de l'alimentació, la gastronomia i la restauració amb una completa formació i àmplia experiència, que treballem com a externs a les empreses. Som un equip format i amb vocació de formació.

Dins de l’equip tenim diferents perfils professional per tal de donar resposta a diferents àmbits en el món de l’alimentació, la cuina i la gestió en la restauració.

COM TREBALLA AGAR?

Els menbres de l'equip AGAR treballem com autònoms externs a les empreses. Ens desplacem allà on faci falta, treballem des del teu negoci o des del nostre despatx.

Us oferim un servei personalitzat i adaptat a les necessitats del vostre negoci, dedicant les hores al mes que us faci falta, adaptant-nos als vostres volums de feina.

Podeu contractar els serveis d'AGAR amb diferents modalitats, ja sigui amb un pressupost tancat quan es fa un projecte o través de tarifes planes mensuals amb activitats continuades en el temps. Els serveis d'AGAR són assequibles per empresa. AGAR s'adapta a les vostres necessitats i us pot elaborar pressupostos a mida.

I és que les bones idees no han de ser necessàriament cares.

AGAR ofereix els seus coneixements a professionals o empreses de restauració que volen millorar la seva gestió i la seva proposta gastronòmica, a institucions, centres de salut i també a persones amb inquietuds per l’alimentació que volen aprendre, formar-se o simplement gaudir de la gastronomia amb tots els sentits.

bottom of page