top of page
Carnisseries, Peixateries i Obradors
GESTIÓ DE NEGOCI I ASSESSORIA
-
Diagnòstic de Situació
-
Creació i Implementació d'un Quadre de Comandament molt visual amb els principals indicadors de l'activitat: ingressos, foodcost, personal, estructura i ebitda.
-
Anàlisi de Vendes de productes, Llei de Pareto.
-
Implementació d'un sistema de Tancament de Mes, senzill i digitalitzat.
-
Assessoria i formació en Gestió de Negoci
GESTIÓ DE COSTOS DE PRODUCCIÓ
-
Implementació d'Escandallos i Fitxes Tècniques amb una eina digital actualitzable.
-
Gestió de la Producció sobre la base de la previsió i vendes.
-
Gestió de Compres: estandardització de proveïdors i productes en relació a les receptes.
-
Digitalització del Control d'Albarans i preus d'aprovisionament.
-
Seguiment del Food Cost.
Aquests son alguns del nostres projectes:
bottom of page